Fullmakter med BankID – för säkerhets skull

Fullmakter med BankID – för säkerhets skull

Extrastämman närmar sig och om IVAGs förslag på ny styrelse då får fler än 50% av rösterna, blir det en radikal förändring. Nära på 300 fullmakter har inkommit – vi tackar och bugar ödmjukt för förtroendet! Nu återstår bara en enda sak till…

För att vara helt försäkrade om att ingen ägare kan välja att obstruera och därmed ogiltigförklara röstlängden på stämman, har vi i IVAG nu fattat beslut om att täppa till en möjlig fallgrop gällande fullmakterna.

Beslutet fattades efter ett råd från juridisk expertis om att upprätta en säker signering med BankID av fullmakterna. Det innebär att vi tyvärr måste be om nya fullmakter som behöver signeras senast den 15 november. Kan hända gör vi detta i onödan – men vi tänker ”better safe than sorry”.

Ovan gäller inte de ägare som skickat in sina utskriva fullmakter i pappersform per post till bolaget eller representant för IVAG – eller de som själva planerar att närvara på stämman!

Din röst kan vara avgörande!
I den händelse du inte själv kan närvara men ändå vill rösta för IVAGs förslag till ny styrelse – kan du göra det genom att signera den nya fullmakten här »

Önskar du istället skriva ut, underteckna och posta fullmakten till Intervacc AB, att: Extra bolagsstämma 2023, Box 112, 129 22 Hägersten – så gäller den gamla fullmakten som du hittar här »

Vi hoppas få se dig på stämman den 23 november kl 15:00!
Närmare bestämt hos Cirio Advokatbyrå, Biblioteksgatan 9, i Stockholm. Glöm inte att i så fall anmäla dig senast den 17 november!

För vidare instruktioner läs här »