Vårt mål är att enas om en framgångsrik strategi

Transparens, kunskap och erfarenhet är tre viktiga nycklar för att vi i arbetsgruppen ska lyckas med uppdraget vi tagit oss an.

Men kanske är den främsta faktorn ändå det vi har gemensamt, nämligen vår övertygelse om att bolaget, med rätt kompetens och driv, har stor potential att utvecklas till ett av Europas största Biotech-bolag – vilket vi i arbetsgruppen vill vara med och skapa förutsättningar för.

Som arbetsgrupp är vi en väl komponerad skara långsiktiga ägare med olika erfarenheter, utbildning och förmågor. Vår ambition är att företräda bolagets små- och mellanstora ägare genom att lyssna in synpunkter och önskemål och sedan enas om en, för Intervacc, framgångsrik strategi.

Arbetsgruppen drivs helt ideellt.

Jan-Ingmar Flock
Professor em. i bakteriologi på KI, forskare om stafylokocker och streptokocker, medgrundare av Intervacc, dess tidigare VD, forskningschef och styrelseledamot.

Kenneth Jansson
Född 1953. En av grundarna av Nordvacc AB (1982) samt Intervacc AB (1999).

Christian Rudbäck
Ledande befattningar under 25 år inom marknadsföring och internationell försäljning på stora bolag som Volvo och Scan Coin. Civilekonom och biologistudier vid Lunds Universitet. Aktiv ägare i Medtech bolag.

Axel Wittskog
Smålänning som hamnat i Stockholm men jobbar som pilot i Helsingfors. Varit med i Intervacc sen 2016.
A K A ”Thirty West”.

Camilla Ramfelt McCarthy
Marknadsföringsstrateg och affärsutvecklare, grundare av reklambyrå, dess tidigare VD, grundare och ansvarig utgivare av hästmagasinet Equipage. Djupt ”insyltad” i hästbranschen. Driver hästanläggning.

Jonas Gustafsson
Driver ett mindre företag specialiserat på utveckling och konsultation inom Microsofts affärssystem Business Central. Mångårig erfarenhet av styrelsearbete i ideell verksamhet.