Vi gjorde det!

Vi gjorde det!

Gårdagens bolagsstämma blev som förväntat spännande. När det stod klart att IVAGs förslag hade majoritet med 55,5 procent mot 44,5 procent lyfte taket i rummet… fast på ett samlat, professionellt sätt så klart – som sig bör i sammanhang som detta.

Efter stämman hölls ett konstituerande möte med den nya styrelsen. Resten av IVAGs arbetsgrupp väntade tålmodigt kvar i Cicirios lokaler för att tillsammans sedan bege sig till restaurang Prinsen för att fira tillsammans – en sista gång.

Fortsättningen för IVAG
Efter en välbehövlig paus återkommer vi kring i vilken skepnad IVAG kommer ha framgent.

”Bara tillsammans kan vi förändra”
Avslutningsvis – för denna gång – önskar vi tacka allra ödmjukast för det överväldigande stöd och förtroende som ni aktieägare har visat för oss från dag ett. Det gav resultat. Tack.